Otsime meeskonda müügistrateegi

OTSIME KOGEMUSEGA MÜÜGISTRATEEGI, kes toob uue toote turule. Ferme toodab fermenteeritud köögiviljamahla, mis soodustab seedimist ja tugevdab immuunsüsteemi. Ferme meeskond on tegutsenud poolteist aastat. Nüüdseks on retsept välja töötatud ja turule...

Millal juua Fermet?

Ferme mahla soovitatav kogus on väikene shott ehk 100-150 ml korraga.  Sellisest väikesest sõõmust täiesti piisab, kuigi hapukas mahl võib tunduda maitselt lahja. HOMMIKUTI 20 min ENNE SÖÖKI Sõõm fermenteeritud mahla on hea hommikune vitamiiniallikas....

Kuidas Fermet juua?

Jooki tarvitatakse väike kogus korraga (100-150 ml), soovitavalt tühja kõhuga 20 min enne sööki. Kellel on probleeme happelise toidu tarvitamisega võib seda koos söögiga võtta. Ferme sobib kahe-nädalaste kuuridena või ka igapäevaseks...

Mis on Ferme eelised?

Fermenteeritud köögiviljasegu toormahla sellisel kujul Eestis müügil veel ei ole. Poelettidelt võib leida seedimist soodustavaid piimhappabekatereid sisaldavaid tooteid, aga üldiselt on need kas liiga suhkrused, sisaldava piima või on ikkagi kuumtöödeldud....

Milles seisneb Ferme mahla tervistav mõju?

Kokkuvõtvalt fermenteeritud mahla tervistavatest mõjudest: Soodustab toitainete omastatavust Suurendab vitamiinide omastatavuse hulka Tugevdab immuunsüsteemi Aitab kolesteroolitaset normis hoida Omab põletikuvastast toimet Aitab taastada soolestiku...

Fermenteerimine? Mis-mis?

Köögiviljade fermenteerimise ehk kääritamise ehk hapendamise käigus tekivad seedimist soodustavad piimhappebakterid, kasulikud vitamiinid ja maitse muutub hapukaks. Fermenteerimine aitab kaasa maitsete võimendumisele. Köögiviljade hapendamisel...